затвори

Влез

Имейл

Парола

Забравена парола
Създай нов профил
или влез с


затвори

Забравена парола

затвори

Регистрация

Все още нямате акаунт? Създайте сега!

С натискане на бутон присъединяване се съгласявате Pizza Place да използва предоставените от Вас лични данни съобразно нашата Политика за защита на личните данни

За нас

Нашата мисия

През 2017г. мотото „Вкусна храна на достъпна цена“ ни вдъхнови да започнем работа по проекта “Pizza Place”! Цялостната ни концепция се базира върху магията на италианската кухня, която освен в България е популярна и в целия свят.

Защо сме уникални

Водещ мотив клиентите да ни избират пред конкурентите е така нареченото „готвене на живо“.

Това е метод за приготвяне нa храна на живо пред клиентите, който набира популярност в световен мащаб!

Цялостната ни концепция се базира върху магията на италианската кухня, която освен в България е популярна и в целия свят.

Този метод гарантира качество и уникално изживяване за всеки клиент!

Каква е магията

Клиентът участва в готвенето на своята храна!
Пресните ни салати и уникалните ни пици се изработват на живо според избора на клиентите ни. Всеки клиент може да изрази своите предпочитания директно на служителя, който го обслужва. Професионализмът, доброто обслужване в комбинация с уникалните и внимателно подбрани продукти са ключа към нашия успех! Цялостната ни концепция се базира върху магията на италианската кухня, която освен в България е популярна и в целия свят.

Конкурентни предимства

Нашите клиенти ни избират пред останалите, тъй като представяме на пазара модел и концепция на заведения, които са уникални за страната. Изключително бързо приготвяне на храната пред клиента. Изборът на Pizza Place за партньор е избор на професионално отношение и лоялност. Цялостната ни концепция се базира върху магията на италианската кухня, която освен в България е популярна и в целия свят.

0
    0
    Количка
    Количката е празнаОбратно в магазина